Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. (Texterna skrevs när lodjuret var tonåring.) Bilden är ett sådant underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 28 av 124) Björk




Bara när björken min
vars grenar röra sig i vinden
bara då orkar jag leva igen

bara när björken min
vars grenar röra sig i vinden
bara då orkar jag leva igen

bara när björken min
sträcker ut sina grenar
vars gröna blad vaxa fina och friska
bara då orkar jag leva igen

bara när björken min
om vintern, kal och som död
snötäckt blir, vit och skinande blå

bara när björken min
vars grenar röra sig i vinden
bara då orkar jag leva igen



(Texterna tagna ur rödgula häftet
skrevs när lodjuret var tonåring.)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-26 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP