Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Greps av lust att skriva dels om ämnet i sig och dels på rim. Det som står annars på programmet är väl att omge sig med vatten och intaga något ätbart och 'skölja ned' det ätbara medelst en kopp hett. Varma mackor kan så kalla...


Lustigt...





Lustigt hur små modeller
kan röra sig kring det som gäller
de kan få ens känslor att svalla
miniatyrer av verkligheten de (k)alla
tar fram barnet i envar så det fram väller




(På bilden syns en 'vy' av Karlstad,
precis före biblioteket 'mitt i stan',
om en själv kommer från busstorget)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-27 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP