Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text byvy. Av Per Rydberg. Om bilden. Vilken visar hur Södermalmstorg (station Slussen) såg ut före den stora ombyggnaden, som diskuterats hit och dit i årtionden...


Kritik på en text (1931) vyrimmat




Men tar Orkanen Laura vind med storm?
Kanske om den är helt enorm,

en lycka ej ensam kommer ofta,
ibland kan en människa så dofta,

av förälskelsens som stilla eld,
sådant är just liv i smeksam återgäld.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2020-01-28 12:25



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag vill så gärna buga
när utsikt från min stuga
får vers som kommentar
ett riktigt skaldesvar
Då blir min svarsrespons
utan att va’ renons:
Jag tackar, ack så glatt,
och släpper fram ett skratt

2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP