Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyldig

 

 

 

Sorgens rasande galopp

drog glädjen inför rätta

och funnen skyldig dröjde

det länge innan jag log

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-28 16:43



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En text som når ända fram, väger ord och innehåll som form. Väl gjort!
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Får man vara glad glimtvis när man har en stor sorg? Måste man sörja hela tiden? Samvetet är en hård domare.
2020-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Huvudsaken är, som min gamle vän Svante sade i samband med ett av sina vredesutbrott, att man inte trivs.
2020-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP