Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övervakning



Det kompakta trycket
från ett utomstående väsen
är ett mysterium
Hitta orsaken är en uppgift
för en specialist
i mental hygien
vilken ser orsak och verkan
som behandlingsmetod
Den som tror
vet inget




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2020-01-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP