Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att se om det skulle kunna gå att skriva någonting dystert på svensk engelska. Det vill säga, som en svensk skulle ha skrivit texten och inte alls någon som bebor the streets of an English Town.


A little something about weather




It really was raining on my head
and the World was like dead

streets of emty feelings then
a soul could ask for women or men

but they were
mostly not there




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-01-29 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP