Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Justerat

Tiden läker alla sår om jag består en ny dagstur genom världen. Och den enda justering som kommer på anmärkning leds inuti pennans kludd, dock en liten signatur. Kanske likadan i andra synsätt om tappningen inte fallit ihop som en justering noggrant övervägt alla möjligheter att göra bättre i frågans eko. Klappat och klart nu är det justerat, under tidens evighet som det enda vittnet. Bara om fantasin inte transformerar nej till ett enda ståhej.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-30 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP