Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett tema ibland i en bok eller en film, är ett sådant där som oväntat inslag av 'Rån i butik'. Där affärsinnehavaren som får en pistol uppkörd i ansiktet säger 'var god försök senare, du ser väl att jag är upptagen nu?'


Något litet om att bli vuxen




Envar bär vi kanske med oss,
känslan inom en själv,
en sorts övertygelse om att även
om vi skulle nå paradiset,

(Greps här plötsligt av 'deja vu',
har inte jag varit här förut?)
dess öde just då är att där plötsligt
har det blivit höst och så

får jag den där bekanta smaken
av metall i munnen.
Känslan av livets grymhet slår mig som
att få 'ett (skit)lass tegel' över sig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-01-30 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP