Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Myrans dilemma. Av ULJO. Kritikern av ett stycke skulle kunna skriva 'Att inte ha sett pjäsen, skall det verkligen kunna få mig avstå att skriva en passande resencion?


Kritik på en text (1932) orimligt?




Att läsa en text skriven med din penna,
är som att stundom låta en
bit gott ligga där
och smälta på tungan.
Som att läppja något drickbart
och bara vilja sjunka ner
i en hög med finkornig sand.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-30 11:38



Bookmark and Share


  ULJO
Känner mig väldigt hedrad av dina ord här.
En uppmuntran som ger energi till att vilja skriva mera. Tack
2020-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Poeter.se har
ändrat strategi
den skall ej gås
förbi, de menar nu
ju att vi skall hjälpas
åt att kommentera
varandras texter...
Här har Du min...
Till Din...

Gott formulerat
om ULJO:s skriveri
Du visar på ordens
styrka här finns
mycket att dyrka
kan man bättre yrka...


2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP