Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLARTÄNKT

Du tänker för mycket.

-Tänker du så,
tycker att det alltid tänkts för lite jag
så då måste det tänkas lite mer
för att det ska bli färdigtänkt.

På vad ?

-Allt och intet som går att tänka på.

Hur tänker du då ?

Jag tänker att jag tänker på det jag tänkt
och blir betänksam över det jag aldrig
tänkt,
och när jag tänkt fel börjar jag tänka rätt
istället.

Hur rätt tänkt är det ?

Att man tänkt ut allt som går att tänka på,
så att det blir klartänkt.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-02-05 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP