Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra ögonblick, hemska minne

Om jag bara kunde

Skulle jag visa dig

Alla vackra ögonblick av sorg

Alla hemska minnen utav lycka

 

Ty när livet pågår

Är det fullt av motsägelser 

Vi vill förtränga eller göra om

Så vi kan leva det harmoniskt 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-27 10:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2020-03-01

  Anya VIP
Fina tankar om det existentiella.
2020-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-02-28

  ULJO
Kan vara svårt det där. Att få fram det man vill. Viljan finns men något stör förmågan.
2020-02-27

  Mats Edin VIP
Bra formulerat om komplexitet å sånt
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP