Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd

Sprid dina vingar och lär dig flyga
Gör det som krävs tills du når skyn
Ut ur mörkret och in i ljuset
Men glöm ej dom du älskat
Gör en önskan
Gör en förändring
Ta en risk
Bryt dig fri




Fri vers av Horton
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-10 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horton
Horton