Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men först till botten

Det här är på riktigt
Det jag säger är viktigt
Dagar som kommer
Dagar som går
Vi faller alla in i samma spår

När livet tog en vändning
Och du släppte all din hämning
Vände sen tillbaka
Och du miste din del av kakan

Är det då värt att fortsätta
När alla din framgång vill motsätta
Ta din chans, mist inte
Glädjen som fanns




Fri vers (Prosapoesi) av Horton
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-11 21:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl nedskriven livsvisdom
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Horton
Horton