Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans



Huvudströmmen är kopplad
till en punkt utanför hjärnan
Spänningen är outhärdlig
En vågrörelse gör mig passiv
då kroppen reagerar negativt
på det okända
Den fysiska laddningen
är obeskrivbar
med en overklig spänning
i huvudet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2020-02-10 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP