Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig på inget annat språk än spanska

Om du vill älska mig
Får du jättegärna göra det på spanska
Älska mig passionerat, expressivt, Intensivt
Och alldeles vilt

Erbjud mig en morgon, kväll eller kanske
en natt och servera gärna små söta ord som ger
mina öron orgasm, rör dina fingrar varsamt
och spela med min kropp som om den vore en spansk gitarr
och jag lovar att låta……mig dansa till rytmen av dina dunkande
hjärtslag och snurra mig in i din famn, gräva mitt huvud
i din bröstkorg och andas in din existens som om den vore
oxygenet som håller mitt hjärta, min själ vid liv
långsamt kommer jag söka efter dina läppar och smaka din saliv

Jag är inte gjord för lite, lagom eller ganska
om du vill älska mig, gör det på inget annat språk än spanska

Älska mig passionerat, expressivt, intensivt
Och alldeles, oh alldeles, alldeles vilt.




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-02-11 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnlig, sensuell, livsbejakande.. En text att förlora sig i, och som väcker känslor.
2023-03-31

  ordpåväg
por favor mujer. habla en tú idioma cuando te expresas así.
2022-02-27

    ej medlem längre
Ord som, väl avvägda och med bra rytm, finner uttryck för en sinnlig passion. Ett guldkorn..
2020-07-20

    Max Poisé
Upplever en brinnande passion och tyvärr finns den för sällan. Behagligt detta. Bravo!
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP