Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkastet

 

från sidan ska det ske

hemmet

från sidan ska jag bli tagen

 

jag fäktar mig fram till mig

månen rinner ned över takteglet

det gjorde inte lika ont idag

 

skriver i hopp om att jag läser mig

närmar mig 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Axelsson
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-12 01:39



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Stark text om något svårt !
2020-02-18

  Ulf Carlsson VIP
Avskalad och surrealistisk bild av dödslängtan.

2020-02-12

  Annie b'larsson VIP
Bra rubrik, bra text, väl framförd. Känns äkta.
2020-02-12

  alicja lappalainen VIP
Det känns något tragiskt och smärtsamt över de orden. Ett kämpigt försök att hitta sin identitet. Så tolkar jag dikten.

2020-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson