Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

Hon kom som en sommarvind
Vände allt ut och in.
Världen blev en solig äng
full med blommor och bin

Sorgen blev vacker
likt en fjärils första resa
En blick skarp som ett knivblad
Ett leende som stannar kvar




Fri vers av Mike Rose
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-14 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike Rose
Mike Rose

Senast publicerade
Upprepningen
Sommarvind
* Se alla