Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 september 2018

Idag
den dagen
när jag
doftar efter

Efter dina
idag
små olater
som dödar

Mig långsamt
när du tär
ditt blod
inom inuti




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-02-15 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig