Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Hemma
Alldeles ensam hemma
Barnets skratt
Verkar så avlägset

För många år för att komma ihåg
Mina tankar är mitt enda försvar
Min enda vän som plågar mig
och elden sjunger sånger i skuggorna

Allt är bra allt är bra
Allt helvete är åt helvete
En berättelse långsamt berättad om minnen
Minnen lästa i punktskrift

Jag tittar på när eldarna dör
Så långsamt bleknande
Glöden dör sakta
Livet bleknar med lågorna

Minnena färgas till svart

Det är bra att vara hemma

Hemma, hemma ensam

Jag sitter här i denna tystnad

Gammal och trasig

Rädd och väderbiten




Fri vers av Snowstorm
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-16 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowstorm