Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag någonsin komma ut igen?




En mörk skog
Regnet piskar min kropp
Åskan och blixtarna
bedövar mina öron
Jag springer,
springer för livet...
Grenarna sträcker sig
efter min kropp
Jag faller,
faller handlöst mot marken
Men jag tar mig upp igen
och springer,
springer för livet
och hoppet om att en dag
komma ut i ljuset igen...




Fri vers av Snowstorm
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowstorm