Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND BLANDADE BLANDRASERS INBLANDNING

Bland blandade blandraser beblandas
ryss,ukrainsk,eskimå,kines,japan,
afrikan,europe,samisk,arabisk, israelisk mfl...
tills den starkaste genbanken överleva,
i sin anpassning efter den miljö hon
är ansvarig till.

Rasism,antisemitism och övrig främlings-
fientlighet kommer inte finnas,eftersom
alla kommer vara lika,en och samma,
varken mer eller mindre.

Naturens genererande metamorfoser
är en naturlig rasist,där varje art tävlar
om landvinningar i sin överlevnads-
instinkt och till sist om världsherravälde.

Naturen är varken god eller ond,
den är bara en vild otämjbar och omättlig
planet av jord,eld,vatten och vind,
som äter och återskapar sig själv
genom sitt avfall.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-02-17 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP