Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återverkan


Mötet med
röstens
ödesmättade
gåtfulla klang

Omättlig törst

Stark
sårbarhet

Sårbar
styrka

Ännu
med tydlighet
ett sekel senare

Ditt liv
och verk
i våra
hörsnäckor

Starkt
berörande

Aldrig glömt






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-17 13:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Något att förundras över!
2020-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Boye?
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP