Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL EN VÄN.

R. I. P.

Rasande blev jag min vän
frågor obesvarade
luften känns tom

Inget budskap kom fram
du bara stängde av
din kropps batteri hade laddats ur

Permobilen blev laddad hela natten
mina katter frågar nu
var kattmaten god den
delades med er till glädje

Banala minnen svider i själen.

© Bosse 22 februari 2020.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-22 15:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en text som skär
2020-02-22

    Lena Staaf VIP
Fint och smärtsamt!
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten