Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vem 17 annars??? Av Ewa-Britt Nilson. 17;e maj är nog bara ett av dessa länders betydande datum. De flesta har någon anledning att fira nationaldagen. Om än svenskar sällan firar sin egen.


Kritik på en text (2038) rick a la kick





Varje år firas på olika håll i världen,
vad som hände nordiskt folk på färden,
de bodde i ett utstuderat rike,
där väl några författare en funnit sin like,
en kan så ivrigt vänta på där den...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2020-10-19 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP