Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var jag

Tungan vässad
kluven och rätt i mun

Ögonen gula
vassa kanyler

Mitt steg elegant och välplanerat
mina gester inte alls ömma

Förtroendet jag ingjutit är falskt
precis som alla viskar om

Den en gång så mysiga brasan i ditt hjärta
nu ett inferno

Värmen i din själ
är inte min kärlek till dig

Du är jag

Älskar när det brinner och du tror du kan släcka med dina tårar

Ja

Du kan hålla min hand när livet sugs
ur mina kärleksgröna ögon
kan också fälla en tår men den är inte salt


För om du vore jag




Fri vers av O_regelbunden
Läst 832 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-05 20:43



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
väldigt intressant, en ogreppbar dikt som jag på någon odefinierbar sätt kan identifiera mig i
2007-03-05

  Susanna
Den här dikten fångar mig verkligen! Vilka uttryck! \"Älskar när det brinner och du tror du kan släcka med dina tårar\"
Du krossar mina drömmar din fuling!! ;P
Tänk om uppvaktning och smicker var lika väl menat som man suger åt sig den..?

Känner mig blåögd :(
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden