Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No fucking Jesus

 

Förvirring

och känslor som inte tar slut

inga hopp om framtid och dåtiden är förbi

har alltid undrat varför vi ältar så

yesterday was yesterday

och idag är en ny dag

(fast det visste du nog redan)

 

Och jag brinner i helvetet nästa liv

det är enklare så

för att jag borde

för att jag är ond

 

Är jag känslolös för att jag inte älskar?

 

Och jag missade min chans

nej det är inte sant

jag sumpade min chans

och nu står livet där och hånler åt mig

nästa liv kommer jag brinna i helvetet

och jag längtar så

 

Darling

brinn för mig

lägg dig på rygg för mig

jag vill ha någon att rida på

tills stormen lagt sig

så stoppar jag tre tabletter innanför tungan

blundar och undrar om mint är godare än hans tunga

 

Vad vet jag

jag har aldrig smakat

men den måste smaka bättre än lakrits

 

Så hugger jag henne med yxan

för att se om hon någonsin vaknar upp

undrar hur det känns att ha någon annas blod

på mina händer

någon annans liv på mitt samvete

vad gör ett brott mer eller mindre

det är bara en människa

we\'re only humans

 

Var det så att jag föddes för att lida

I\'m no fucking Jesus

jag har aldrig haft ambitionen om att bli det heller

ibland undrar jag bara

om inte korset var lättare att bära

än allt det här andra

 

Det är jag mot Jesus nu

upp i ringen och inga jävla handskar

kavla upp armarna bara

så får vi se hur det går

 

Och nej jag vill inte se dig lycklig

jag vill se pain i dina ögon

när du suktar efter mig

släck lampan baby

jag är ändå utom räckhåll

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 937 gånger
Publicerad 2006-01-31 15:51



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Jaaa I like dina texter, fett!! Klockrent bokmärke.
2006-02-02

  Albert
"nästa liv kommer jag brinna i helvetet
och jag längtar så"

det är kraften i det här jag tycker om,
men om det här är på riktigt, så har du det inte lätt just nu,
jag ska nog min själ be till den där Jesus för dig, tror du behöver det
2006-01-31

  Stefan Ek
det är så hårt och jag gillar den där tanken om Jesus och hans korsbärande och vi nu med vårt, fan, skitbra.
2006-01-31

    magnolia
You Go girl! Rakt, ärligt och så brutalt som det kan kännas... Bra
2006-01-31

  marianela
Imponerande ordflöde! Svartsjukt, ilsket och bittrare än bittermandel.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN