Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And I fell asleep with you still talking to me
You said you weren't afraid to die



Det har gått tre år men jag har inte vuxit ett enda

 

det var juni och du hade växt några centimeter sen sist

och jag vet inte om det var dina magrutor

ditt leende

eller fräknarna på din näsa

som fick mig att slänga mig ut för ett stup

för din skull

 

och där någonstans

lämnade jag tryggheten

för att falla tillbaka

till mörkret igen

 

sommaren hade inte ens börjat eller hade den redan tagit slut?

och jag mindes inte ens ditt namn

trots att du visste allt om mig

jag visste bara att du drack vin

och varit i Rom en gång för längesedan

utöver det hade du alltid

varit ointressant

för mig

 

och du vet vi är ingenting någonsin

så jag ger dig skulden

för du

du

var så vacker den där kvällen

när du krossade mitt liv

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 753 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-15 20:41



Bookmark and Share


  Propella
Så lockande inledning och så brutalt slut - kontrasterna är svindlande bra.
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN