Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslosheter...........

 And I never thought this life was possible
You're the yellow bird that I've been waiting for

 




ingenting av oss

 

Det är över snart

du behöver inte gråta länge till

 

och jag frågade dig när vi var lyckliga sist

du svarar: det var längesedan

så tittar du ut genom fönstret i dina trasiga glasögon 

som hamnade någonstans bland talrikarna och böckerna

den där sista gången

 

och var gång jag lyfter min arm

för att ta bort luggen ur dina ögon

känns den tyngre

och jag undrar hur länge till vi måste vänta

innan det blir ingenting 

av oss

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 874 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-28 01:29



Bookmark and Share


  Simmerskan
det är så man riktigt känner hur det svider bakom ögonlocken, så bra fångar du det, dendär känslan
2008-04-08

  tingeling
ååh, jag kan inte beskriva hur bra du lyckats .. igen!
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN