Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så Du



och när hon dör
visar det sig att hon aldrig hade ett riktigt liv

bara det där sökandet
efter det slutliga....

Han som skulle göra allt för henne




Fri vers av Molgan
Läst 1194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-03-11 11:26



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
du är en poet. du har ett sånt djup, närhet och uppriktighet som jag älskar.
2008-01-07

  flickan och tigern
Du skriver väldigt bra. Det korta bli en egen liten berättelse som öppnar sig framåt. Man får fylla i och gräva vidare på egen hand. Precis som det ska vara.
2007-07-01

  K*
fan, du är ju lite läskig - det känns som om jag känner dig! kanske jag gör oxå
vem vet
men texterna känns som tagna ur någons nära liv o tankar
2007-05-01

  SofiaN
Jag haller med, titeln fick mig direkt! Och sen texten, ja, det kanns och du ar sa bra pa just det dar...

/Sofia
2007-03-13

  molly crayons
faller direkt för titeln och in i det snyggt kortfattat summerade
2007-03-13

    Teddy
På pricken.

Precis.Bra.
2007-03-11

  wayward - taiga
ja, kort och snyggt och ruggigt..

finner min knytnäve framför nosen på mig,
den morrar; fånga min dag!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan