Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alt lant Is


det kommer bli svårt
nu när naturen visat sig
har avstånden blivit oändliga

och från Andaman till Baltiska
har ringarna suddat ut alla kontinenter

haven är nu omöjliga korsa




Fri vers av Molgan
Läst 457 gånger
Publicerad 2010-04-19 14:54



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Sista raden. Aj.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan