Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor




i spegeln
ser jag tydligt spåren
efter sol
damm
och konflikter

för jag har lärt mig
hur man går
med ryggen rak
och konfronterar


men aldrig
hur man hittar tillbaka
till källan




Fri vers av Molgan
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-11 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan