Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ford Papas

 

Det var hur du fick mig att känna mig levande

alla dagar

där

hur du lämnade små spår

av tvåsamheten

och gömde mina sorger

i din byrolåda

 

som fick mig att se

att det går ändå

trots att du inte vet

 

Det var dina händers mjuka linjer

och dina ögons glans

som fick mig att tro

på något mer

och jag tror du minns

alla gånger jag pratade

om att du skulle vara min

 

men

du litade

för mycket

och jag älskade

ännu mer

 

Det var dina fingrars nervositet som fick mig ur balans

den där första natten

jag älskade

utan dig

och det var dina läppars stelhet

som fick mig att

glömma dig




Övriga genrer av SofiaN
Läst 707 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 00:26



Bookmark and Share


  Fredric
Kan inte hjälpa det.. Men dina texter tränger in i mig.. Älskar verkligen dina dikter och känslan som jag får av dem...
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN