Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona Corona, where have you been so long?

Händerna ser mig i ansiktet,
hotar mig med ålder,
skamgrepp
och motställda tummar,
onani och dödskamp

Tystnaden bryts
i hålkortsperforerade kylsmällar
i husets knutar och trädens stammar

Kroppens tåliga tystnad bryts
i en larmande tås smärtintensitet,
tjutande efter fotsaltat fotbad
och mjukgörande kräm

Katten parkerar sig
i utrymmet under diskbänken
där en förmodad mus söker skydd
för Norrbottens februariköld

En bluestravesti snurrar i huvudet:

Corona Corona, where have you been so long,
ain't had no dyin' since you been gone




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2020-02-28 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP