Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självporträtt




Med jämna mellanrum
vänder jag mig inåt
mot mig själv

granskar mitt sätt att vara

ofta hittar jag
tankar och åsikter
med utgående datum

tar fram min mentala verktygslåda
och rensar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-02-28 10:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket bra sätt att gå tillväga...självrannsakan behöver man göra lite nu och då...
2020-03-14

    Peter Söderqvist
En övning många borde göra.
Klokskap i din text.
2020-03-08

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2020-03-01

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att det är bra att
ibland rannsaka sig själv; hur man
tänker och resonerar kring saker
och ting.
2020-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Om man lyckas rensa så verkar detta
vara en bra metod. Jag tycker att
gamla vanor och tankar gärna biter sig fast och kommer tillbaka objudet och
oväntat.
2020-03-01

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-03-01

  M.Eta
Bra skrivet. Den lådan behöver man nog ta fram ibland!
2020-03-01

  BenGust VIP
Men är det inte som en del livsmedel;
bäst före datum kan överträdas.
2020-03-01

  Anya VIP
Så bra. gillar den psykologiska touchen. Jaa man behöver sannerligen rensa....tyvärr svårt ibland.
2020-02-29

  Sommarina VIP
Så klokt. Man borde ta fram verktygslådan lite då och då.
2020-02-29

  Kungskobran VIP
Som jag ser mig själv ser jag andra
2020-02-29

  lila fjäderblomman VIP
Wow - säger jag bara! Underbart att du är så självmedveten och har verktyg för förändring. Något som jag önskar alla människor!
2020-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilket fantastiskt bra råd! Vem borde inte rensa i sin verktygslåda! Alla har vi nog lite skräp att bli av med.
2020-02-28

  Lottie Ålhed VIP
Fantastiskt insiktsfullt.Känns igen.Alla borde ha en mental verktygslåda. Där satt du huvudet på spiken!
2020-02-28

  Nils-Robert
Du är underbar!!
2020-02-28

  KattenKin VIP
Klokt att jobba på porträttet. Tycker om dikten och hur du gestaltat det hela.
2020-02-28

  Blomma-Stjärna VIP
Fantastiskt bra råd !
2020-02-28

  ULJO
Så bra och klokt råd.
2020-02-28

  överlevaren VIP
Bra strategi det behövs, man kan tänka att det är färskvara och en inventering höjer kvalitén.
2020-02-28

  Öknens Ros VIP
Lite självgranskning bör man göra då och då.
2020-02-28

  Niliboy
Strongt!
2020-02-28

  WyS VIP
Vissa saker dör bort medan andra föds!
2020-02-28

  Feliaxel VIP
Flera borde tänka så
Kloka ord
2020-02-28

  Solstrale VIP
Klokskap 3.0! Tack! ;)

vi behöver denna påminnelse om att revidera...

JA! när vi så kan ska vi tillåta andra att få förändras till det bättre!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP