Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den dikten är riktad till förstår dess innebörd.


Farväl


Så blev det inget farväl
Du rycktes bort från mig
Och jag rycktes bort från dig

Men vi behandlade varandra väl
Så varje möte var ett förberett farväl
Och jag hoppas du minns mig
Så som jag alltid minns dig

Så kan byråkrati ge ett straff
Och vi vissnar som rosen i din karaff
För att stanna en natt för att hjälpa
Det var det som byråkratin ville stjälpa

Jag var tvungen att gå för aldrig vända
Jag fick lova att alla nummer radera
Jag fick lova att ingen hälsning sända
Jag fick lova att aldrig se dig mera

Om du läser detta och vill träffa en hund
Kanske vill du umgås en stund
Du blev aldrig tvingad att radera
Du blev aldrig tvingad att inte se mig mera

Om du läser detta får du gärna ta kontakt
Men valet är ditt och kortet är lagt
Mitt liv går vidare med nya tag
Så är livets och universums lag








Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-29 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP