Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gatlyktans sken

Två löv virvlar förbi på den regnvåta asfalten.
Det är nästan som om de dansar.
Dansar till vindens egen musik.
Ensamma, övergivna från trädens grenar.
I detta ögonblick har de dock varandra.
Kanske möts de igen och bjuder upp varandra till dans.
Naturen lever oupphörligt vidare,
där ute under gatlyktans sken.

Copyright © Milla




Fri vers av WhatItFeelsLike
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-01 14:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar texten mycket! :)
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike