Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28.3-20

Pollenallergi
ögondroppar mot tårar
hjälper andra




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-28 07:07



Bookmark and Share


  thyra
Klurig sistarad!
2020-04-07

  Anya VIP
Jag faller för sista raden. Den är dubbel. Hjälper andra....men inte diktarjaget? Intressant text!
2020-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att det finns hjälp att få!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP