Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förneka sina behov

Många kvinnor i Sverige säger: jag behöver ingen man. Jag tror inte jag vill ha någon man...osv. Jag har inte så stort behov av sex längre...
Detta säger dom antagligen bara för att försvara sitt singel-liv. Att bara förneka är ju en försvarsmekanism. Som när en alkoholist säger: Jag dricker inte så mycket. Jag behöver ingen hjälp. Det är förnekelse.
Då är det bättre att erkänna sina verkliga behov. Att vara sann.

(Kommentera gärna om ni vill!)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av bohemen VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-03-05 20:57



Bookmark and Share


  Blåbäret
Det här känns inte som en brandfackla... Mer som humor.
Du avslutar med att man ska vara sann och erkänna sina behov, och när man äntligen är sann mot sig själv och omfamnar sina behov så är det en förnekande försvarsmekanism... Hur tänkte du här?

2020-03-06

  Öknens Ros VIP
Att vara singel innebär inte att livet är slut, man har större valmöjligheter och frihet att göra vad man vill.
2020-03-06

  alicja lappalainen VIP
avdramatisera singel-liv och kommer du att mår bra.
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP