Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter nu i allt!

Ah, jag skiter i pengar!

Jag skiter i status!

Jag skiter i allt jag inte behöver!

Jag skiter i hela den svenska präktigheten!

Och där är jag och mår störtskönt!

BOHEMEN

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-24 18:47



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Juxtapositionen i att skita i allt men skrika ut det
2024-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
Skön text - uppfriskande - bokmärker!
2024-04-24

  rostspik VIP
En utomordentligt bra inställning!
Gillar också textens kortfattade rakhet.
Inget diffust svammel här inte.
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP