Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektion denna dag


Att inse

Att inse att man behöver arbeta ensam

att fokusera på skrivandet

att inte tvinga sig att vara social

Varför skulle jag det?

Nej, det är skönt att känna sig själv

och ta hänsyn till

behovet av introversion

Självkännedom är A och O.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-15 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP