Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ångra så mycket

Javisst, jag ångrar så mycket dumt jag gjort
Att jag sa nej, när jag skulle sagt ja...bl.a.
Att jag tog fel vägar, fel val, fel,fel,fel…

Men det hjälper inte att ångra sig!
Det är slöseri med mental energi!

Så otroligt dum jag var i min ungdom...
Sen gick det som det gick också...

Men det kommer nya val att göra...!

Så -- kom nya friska val ---nya fräscha möjligheter...kom kom kom...!

Denna vår som närmar sig ...vad bär den med sig?




Prosa av bohemen VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 21:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alla gör vi misstag i unga år, men vi kan göra bättre val i framtiden.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP