Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trycka hjärta

Jag övertygade mig själv
att det var en bra ide att
klicka på följ knappen och
bli inbjuden till hela din värld
och nu sitter jag här och tittar
på dina bilder med darrande fingrar
osäker på om jag borde trycka hjärta
eller om jag borde återgå till hur det var förr
låtsas som att du inte existerar och skrolla vidare




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-03-08 15:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
i våndan av att följa gamla spår
2020-03-11

  Hon kallar sig poet VIP
Ja, det där att se hela världen eller stänga sig ute. Damn!
2020-03-08

    Max Poisé
Hade texten varit skriven för trettio år sedan hade ingen förstått något. Nu är det ju det enda sättet att socialisera sig på, allt annat är nästintill förbjudet:-)
Bra sammanhang, genomtänkt och tydligt! Tack för detta!
2020-03-08

    Bishkeks söner
bli inbjuden till hela din värld


; fantastiskt. fortsätt!
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP