Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid finns inte

När tiden du vill stanna men, inte kan glädja dig till tickar.

När molnen svepar så snabbt förbi på den blå himlen, så att du glömmer meningen med att vänta.

Du tar din tid med att tänka, men inte göra.

Nu hör du din andliga viskning igen.




Fri vers av Eve Maria
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria