Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku XXIX


Hjärtligt


Jag, lilla talle
Pojken som helst for omkring
som en liten skit




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-03-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP