Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslominne

När inget
är sig likt

Ska vi ändå
känna igen

Det som alltid
skulle vara

Vet du
hör du
känner du

Eller inte
alls...?




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP