Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annans läppstift stämplar din skjortkrage

Önskar att du satt och fanatisera om hur underbart det hade varit om jag nu återvände, hur ljuvligt det hade varit att åter få se mitt läppstift markera din skjortkrage, min parfym fastna i dina kläder och min foundation färga av sig på din ljusa hy jag önskar du satt och imaginera hur tröstande mina läppar fyllde dina tunna.

Oh vad ljuvligt det hade varit... att få veta om du nu satt med ett leende på läpparna i seende att jag ännu en gång glömt min klocka på ditt nattbord, att minnet av mitt leende envist fastnat i din blick och att varje måltid smakar utsökt precis som min tunga jag verkligen .. hoppas att du nu sitter och har insikt om hur markant jag är för ingen annans läppstift stämplar din skjortkrage andras dofter vägrar fasta i dina kläder och ingen annans foundation lämnar faktiskt spår....

Tänk om du nu satt och insåg att ingen kan eller kommer kunna jämföras, mätas eller ersätta min närvaro, att i varje kant du beskådar i din lägenhet, din gata och i världen kommer det att finnas subtila påminnelser om min existens att när natten väl kommer och dörren till sovrummet öppnas möts du alltid av bitterljuva minnen, målande syner av min nakna, mjuka, bruna kropp och att inom dig tänds brinnande lågor och en smärtsam längta att åter få beröra.




Fri vers (Fri form) av Sandra De Freitas VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-03-09 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, mästerligt! om en passion som försvunnit, insikten att någon slarvat bort en fantastisk relation. Både sinnligt stark och anklagande syrlig. Love it!
2020-07-22

  Nils-Robert
Bitterljuva minnen i spegel av det förflutna
2020-03-11

  Ezmeralda VIP
Så bra skrivet!
2020-03-10

  Karin Sällström
Fantastiskt skrivet!
2020-03-09

  Hon kallar sig poet VIP
Din bästa, hittills. Känslan som finns i rummen texten och allt. Så här ska det kännas och skrivas...närvarande, minnen och allt liksom.
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP