Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset

Jag tänkte skriva om dig. Först ville jag skriva om dina ögon. Men jag hade gjort det tidigare. Sen tänkte jag skriva om ditt leende och din karaktär. Men jag hade gjort det förut också. Det enda som jag inte har gjort är att jag har inte läst de där dikterna för dig.
Men det finns en sak som jag har aldrig skrivit ner och denna är:
Varje gång jag går förbi dig, det känns som att jag går förbi paradiset.
Varje gång jag går förbi dig, kommer jag ihåg att jag är en syndig människa, den som tilldömdes att leva ensamt.




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-10 08:11



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
sök tröst i naturens skapelse och orden i litteraturen, då finns du en inre styrka som du inte visste fanns :)

2021-08-02

  AKT VIP
Spola religionen och blicka framåt. Våga vara och sök kontakt.
2020-03-12

  Kungskobran VIP
Det är känns jobbigt att ha missat något väsentligt i livet
2020-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani