Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vårnatt. Av Koloristen. (Texten är från elfte mars i år.)


Kritik på en text (2062) bara ord



När jag som här läser texten,
kan jag inte helt hålla med det
som står i ett brev
mellan George Sand och Flaubert,

'Vi är alla i en öken, ingen förstår någon'.

I och för sig kan en ju inte vara helt säker
på att förstå andra, men en sorts tröst
eller känslan av samförstånd,
kan ju ändå smyga sig på stundom.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-11-30 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP