Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarmonolog

För att du ska kunna fungera
Få chansen att äntligen prestera
Sluta upp med att prokrastinera
Och - det är på tiden! - börja leverera

Då är doshöjning absolut nödvändig
Zombieeffekten? Icke beständig!
Förresten är den väl ganska behändig
Att föredra framför att vara eländig?

Du har fullt av grus i ditt maskineri
Vill du inte slippa din inre kakofoni?
För sådana som dig hjälper ej terapi
Nu ändrar jag receptet, så här får det bli

Innan du går, här ska du få se
En broschyr om behandling med ECT
Förlorat minne - ack, vad gör väl det?
450 volt genom skallen ger livskvalité!

Nå, ha det så bra nu och ta din medicin
Du kommer snart att känna dig så lugn och fin
Glöm ej regelbundet intag av duloxetin
Ty abstinensen är värre än den från heroin!




Bunden vers (Rim) av Linda Strega
Läst 245 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-03-11 02:08



Bookmark and Share


  Svart svan
Mycket bra skrivet...dikter som dessa utgör anledningen till att ö.h.t. läsa vad som skrivs här på Poeter.se... medvetandet och ordförrådet berikas ibland på de mest oväntade sätt, och impulser når en läsare från annars ganska sekretessbelagda, tystnadspliktiga och insynsskyddade vrår av tillvaron...
2020-03-18

  WyS VIP
Skrämmande! Berör!
2020-03-15

    ej medlem längre
"Ty abstinensen är värre än den från heroin!"

så sant.

zyprexa är samma sak som xtc, herregud...

jag har haft så mycket knarkabstinens från neuroleptika, jag kunde lika gärna tagit knark 1000 gånger!
2020-03-12

  Stanley Rydell
Satir som besk medicin! Läsning av sån här bitsk vers kan ge svår abstinens.
Spot on!
2020-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2020-03-11

  Judas Ekholm VIP
Igenkänningsfaktorn! Kudos!
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda Strega
Linda Strega

Senast publicerade
Corona
Läkarmonolog
Gungfly
* Se alla