Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona

vinterns virustjat
triggar min sommarlängtan
sol! strand! bärs med lime!




Bunden vers (Haiku) av Linda Strega
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-11 03:04



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Volk är boskap. Höj biran redan nu.

Skön laidback dikt.
2020-03-30

  SatansSon VIP
det är sommar på vissa ställen där viruset härjar,.
2020-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Typiskt Sverige att allt ska urarta i hysteri och masspsykos.

Även jag är ett stort fan av sommaren.
2020-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda Strega
Linda Strega

Senast publicerade
Corona
Läkarmonolog
Gungfly
* Se alla